Piept de curcan cu salata verde, rosii si porumb

Trimis de Andreea Lazar la 18-02-2013 10:41
  • Piept de curcan: 500 gr
  • Porumb dulce: o conserva mica
  • Ardei gras rosu: 1
  • Ceapa: 2
  • Mustar dulce: 2 linguri
  • Otet de mere: o lingura
  • Supa strecurata: 4 linguri
  • Ulei: 3 linguri
  • Morcov: 1
  • Pastarnac: 1
  • Telina: o felie mare
  • Sare si piper : dupa gust
  • Salata verde: cateva frunze

Se pune pieptul de curcan la fiert. Dupa ce face prima data spuma si o scoatem afara, adaugam legumele curatate si spalate (morcovul, telina si pastarnacul) si lasam sa fiarba pana se intrepatrund.
Cand s-au fiert, scoatem pieptul de curcan si legumele si strecuram supa pentru ca la dressing o sa ne trebuiasca cateva linguri de supa. Pieptul il taiem fasii si-l punem intr-un bol/salatiera. Taiem ardeiul cubulete, ceapa pestisori, iar salata o rupem cu mainile. Adaugam si porumbul.
Preparam dressingul astfel: Cu un tel mic batem 2 linguri de mustar, cu 3 linguri de ulei, o lingura de otet si 4 linguri de supa de curcan strecurata.
Adaugam dressingul la salata, potrivim de sare si piper si servim.
Pofta buna!