Fettuccine carbonara cu mazare

Trimis de Andreea Lazar la 18-02-2013 10:36
  • Fettuccine: o punga
  • Mazare: 250 gr.
  • Usturoi: un catel
  • Lapte: un pahar
  • Crema de branza: 200 gr.
  • Sunca de praga: 150 gr
  • Parmezan ras: 50 gr.
  • Unt: 30 gr
  • Sare si piper: dupa gust

Se pun la fiert pastele ┼či se fierb conform instructiunilor de ambalaj. Cand sunt gata, se iau de pe foc, se scurg bine si se amesteca cu mazarea Bonduelle.
Sunca de Praga se taie bucatele.
Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul pisat si se mai lasa pe foc inca 1 minut. Se adauga apoi laptele si crema de branza si se omogenizeaza. Se ia tigaia de pe foc si se adauga sunca de Praga si parmezanul razuit.
Se amesteca pastele si mazarea cu sosul, se potriveste de sare si piper si se serveste.