Carne de porc cu usturoi si rosii

Trimis de Gabriela Gabriela la 14-02-2013 19:32

Ingrediente:
1 kg. carne de porc macra
2 linguri ulei
5-6 catei de usturoi
4-5 buc. rosii coapte
sare, piper
cimbru
verdeata tocata

 

Realizare : Carnea de porc taiata in bucati potrivite se rumeneste in ulei incins.
Se adauga apoi usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si rosiile taiate foarte marunt. Se fierbe la foc mijlociu 25 minute si se presara cu verdeata.

Retete asemanatoare
Fleica de porc la cuptor umpluta cu sunca si branza
Ingrediente: 1 kg. carne de porc macra 2 linguri ulei 5-6 catei de usturoi 4-5 buc. rosii co
Aripioare de pui, sos curry si boia de ardei
Ingrediente: 1 kg. carne de porc macra 2 linguri ulei 5-6 catei de usturoi 4-5 buc. rosii co
Antricot de vitel in staniol
Ingrediente: 1 kg. carne de porc macra 2 linguri ulei 5-6 catei de usturoi 4-5 buc. rosii co