Carnati preparati in casa

Trimis de Gabriela Gabriela la 14-02-2013 19:24

Ingrediente:
carne de porc de la gat,
pulpele din fata,
alte bucati,
sare,
piper,
coriandru,
enibahar,
usturoi,
supa de carne,
mate de porc

 

Realizare :Se da carnea prin masina, se pune intr-un vas mare sau intr-un lighneas. Se adauga sare, piper, coriandru pisat, enibahar si zeama strecurata de la un mujdei de usturoi. Aceasta se face astfel: se ia putina supa de carne, din zeama in care fierbe capul porcului pentru toba sau se face special, in acest scop, putina supa. Se piseaza o capatana de usturoi, se pune intr-un vas, impreuna cu supa fierbinte. Aceasta zeama strecurata, se pune putin cate putin in carne, care se framanta cu mainile ca un aluat.
Se servesc proaspeti, fripti in tigaie, sau se pun la fum.

Retete asemanatoare
Piftie de cocos
Ingrediente: carne de porc de la gat, pulpele din fata, alte bucati, sare, piper, corian
Carnati preparati in casa
Ingrediente: carne de porc de la gat, pulpele din fata, alte bucati, sare, piper, corian
friptura de porc
Ingrediente: carne de porc de la gat, pulpele din fata, alte bucati, sare, piper, corian