Cochilii cu porumb si parmezan

Trimis de Andreea Lazar la 14-02-2013 10:06
  • Paste cochilii: 400 gr
  • Porumb: 200 gr
  • Bacon afumat: 200 gr
  • Praz: un fir
  • Usturoi: 5 catei
  • Parmezan ras: 2-3 linguri
  • Ulei de masline: 3 linguri
  • Sare si piper: dupa gust
  • Patrunjel: cateva frunzulite

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se scurg si se vantura.
Prazul si usturoiul se taie rondele, iar baconul afumat se taie bucatele.
Se incinge uleiul intr-un wok, se adauga prazul si usturoiul si se lasa putin sa se inmoaie, apoi se adauga porumbul si baconul afumat si se mai lasa cateva minute. Catre final se pune patrunjel tocat si se amesteca toata compozitia cu cochiliile. Se potriveste de sare si piper.
Se serveste cu parmezan razuit deasupra.
Pofta buna!