100 de minute
Fasole batuta

Fasole batuta

Fasole batuta ca preparat de post sau nu este todeauna regina. Destul de zgomotoasa, dar todeauna savuroasa, fasole batuta poti servi atat la masa vegetarianului cat si a celui ce are ca principala vegetala porcul. Fasolea batuta ca preparat este regina mancarurilor de post.

mai mult
80 de minute
Friptura de porc la cuptor inabusita cu vin si usturoi

Friptura de porc la cuptor inabusita cu vin si usturoi

O reteta de friptură de porc foarte simplă şi gustoasă, înăbuşită cu vin alb , usturoi şi mirodenii ca: rozmarin, oregano,busuioc,etc. Friptura este delicioasa alături de garnituri simple ca un piure de cartofi, legume mexicane, cartofi ţărăneşti, murături tradiţionale, salata, etc. Aceasta friptura de porc la cuptor da foarte bine pe masa bogata de Revelion (Anul nou).Va postez aici cea mai deliciosa friptura de porc la cuptor preparata pentru revelion de bunica.

mai mult
45 de minute
Reteta de nuci umplute cu crema de ciocolata

Reteta de nuci umplute cu crema de ciocolata

Nucusoare umplute cu crema de ciocolata un dulce delicios pentru toata lumea, va descriu mai jos reteta sa o pregatiti de craciun sau revelion ca dau foarte bine pe un platou ca desert.

mai mult
15 minute
Salam de biscuiti ca la bunica

Salam de biscuiti ca la bunica

Salamul de biscuiti este cel mai cautat dulce pe google si nu degeaba este cel mai rapid dulce de pregatit si foarte bun,tin minte cum imi facea bunica salamul de biscuiti, cand ajungeam acasa de la scoala direct la frigider si mancam pe furis aproape tot salamul.

mai mult
100 de minute
conserva din peste in sos tomat
secrete despre reusita mincarurilor

stiati ca .......ca sa fie mai frageda carnea de vita sau de vinat se stropeste cu ulei de floarea soarelui si se tine 5 sau 6 ore asa inain ...

mai mult
100 de alimente sanatoase pentru buna functionare a organismului

Pentru a fi sanatos trebuie sa consumi si alimente sanatoase. Pe langa stilul de viata activ si lipsa exceselor de orice fel, o dieta bazata ...

mai mult
8 alimente sanatoase pe care nu le mananci

Oamenii acordă din ce în ce mai multă atenţie unui stil de viaţă echilibrat din care nu lipsesc alimentele sănătoase şi sportu ...

mai mult

Retete

Reteta zilei

Paste lasagna cu ciuperci si carne tocata

Paste lasagna cu ciuperci si carne tocata

Lasagna este o delicatesa italiana foarte consistenta si foarte speciala ca pasta. Va recomand aceasta pasta in orice moment si pentru oricine avand un gust minunat cu ciuperci si carne tocata. ...

Cele mai cautate retete

  • Fasole batuta

    Fasole batuta

    Fasole batuta Fasole batuta ca preparat de post sau nu este todeauna regina. Destul de zgomotoasa, dar todeauna savuroasa, fasole batuta poti servi atat la masa vegetarianului cat si a celui ce are ca principala vegetala porcul. Fasolea batuta ca preparat este regina mancarurilor de post. ...

    100 minute 6 portii
  • Friptura de porc la cuptor inabusita cu vin si usturoi

    Friptura de porc la cuptor inabusita cu vin si usturoi

    Friptura de porc la cuptor inabusita cu vin si usturoi O reteta de friptură de porc foarte simplă şi gustoasă, înăbuşită cu vin alb , usturoi şi mirodenii ca: rozmarin, oregano,busuioc,etc. Friptura este delicioasa alături de garnituri simple ca un piure de cartofi, legume mexicane, cartofi ţărăneşti, murături tradiţionale, salata, etc. Aceasta friptura de porc la cuptor da foarte bine pe masa bogata de Revelion (Anul nou).Va postez aici cea mai deliciosa friptura de porc la cuptor preparata pentru revelion de bunica. ...

    80 minute 2 portii 235 kcal
  • Reteta de nuci umplute cu crema de ciocolata

    Reteta de nuci umplute cu crema de ciocolata

    Reteta de nuci umplute cu crema de ciocolata Nucusoare umplute cu crema de ciocolata un dulce delicios pentru toata lumea, va descriu mai jos reteta sa o pregatiti de craciun sau revelion ca dau foarte bine pe un platou ca desert. ...

    45 minute 6 portii
  • Salam de biscuiti ca la bunica

    Salam de biscuiti ca la bunica

    Salam de biscuiti ca la bunica Salamul de biscuiti este cel mai cautat dulce pe google si nu degeaba este cel mai rapid dulce de pregatit si foarte bun,tin minte cum imi facea bunica salamul de biscuiti, cand ajungeam acasa de la scoala direct la frigider si mancam pe furis aproape tot salamul. ...

    15 minute 12 portii
  • conserva din peste in sos tomat

    conserva din peste in sos tomat

    conserva din peste in sos tomat ...

    100 minute 4 portii

Cele mai noi retete

  • Ciorba de fasole

    Ciorba de fasole

    ...

    20 minute 4 portii
  • Mazare cu pui

    Mazare cu pui

    Mazare cu pui  ...

    60 minute 3 portii
  • Iepure prajit la tigaie

    Iepure prajit la tigaie

    Iepure prajit la tigaie Iepure prajit, ia sa vedem iese bun? Eu zic ca da si poate imi spuneti si voi dupa ce faceti. Este o carne ft usoara si frageda dar si delicioasa pe deasupra. Oare cine nu iubeste carnea de iepure prajita? ...

    30 minute 4 portii
  • pateu din peste

    pateu din peste

    va prezint in continuare o minunata reteta ,ce merge foarte bine in orice moment al zilei ,la  mese festive ,haideti sa bucatarim impreuna...... ...

    70 minute 10 portii
  • scrumbie afumata cu maioneza

    scrumbie afumata cu maioneza

    inca un aperitiv foarte gustos ,pee care va invit sa l prtegatim impreuna ........ ...

    40 minute 4 portii

Retete in imagini

  • Salam de biscuiti de post

    Salam de biscuiti de post

    Salam de biscuiti de post Pentru ca simtim nevoia sa mancam si ceva dulce, m-am gandit sa impartasesc cu dumneavoastra urmatoarea reteta, care se face destul de repede si nu este chiar atat de costisitoare. ...

    30 minute 6 portii
  • Sarmalute dietetice cu ciuperci

    Sarmalute dietetice cu ciuperci

    Sarmalute dietetice cu ciuperci Aceasta reteta este simpla si este pentru cei care tin post . 1 varza proaspata 2 cutii ciuperci 1 ceapa 1 morcov mare telina 200 g orez 2linguri pasta de gogosari 1/2 l bulion facut in casa cimbru marar sare cu verdeturi piper proaspat macinat boia ...

    80 minute 4 portii
  • Pasare cu legume la cuptor

    Pasare cu legume la cuptor

    Pasare cu legume la cuptor O reteta rapida si foarte gustoasa. 250 gr paste scurte 125 gr mozzarella 125 gr cascaval afumat 1 ceapa mica 1 ardei mic 1 dovlecel mic 1/2 vanata mica 5 ciuperci champignon 5 frunze busuioc 2 linguri ulei sare, piper Sos parmezan 50 gr unt 1 lingura faina alba 250 lapte fierbinte 50 gr parmezan sare ...

    25 minute 4 portii
  • Tort racoros de fructe

    Tort racoros de fructe

    Tort racoros de fructe ...

    60 minute 8 portii
  • Prajitura cu capsuni

    Prajitura cu capsuni

    Prajitura cu capsuni Ingrediente Pentru aluat: 400 gr.faina 100 gr.amidon alimentar 1 plic praf de copt 250 gr.unt moale 200 gr.zahar 2 plicuri zahar vanilat 5 oua un praf de sare 80 ml.lapte Pentru umplutura: 400 gr.branza slaba de vaci 150 gr. de zahar 4 foi gelatina 200 ml.frisca lichida sau smantana dulce 1 kg. capsuni 3 linguri gem de capsuni Mod de preparare Se preancalzeste cuptorul la 200C .Se amesteca faina cu amidonul si praful de copt.Se amesteca bine cu un tel untul,zaharul si zaharul vanilat.Ouale se omogenizeaza cu un praf de sare,amestecul de faina si lapte. Se intinde aliatul intr-o taba captusita cu hartie de copt,se introduce la cuptor si se coace timp de 20 min.Se rastoarna pe un suport termorezistent si se scoate hartia,iar apoi se lasa la racit. Se sfarama branza si se omogenizeaza cu 100 gr. de zahar.Se introduce gelatina in apa rece,se preseaza bine,iar apoi se incalzeste pana se topeste.Se adauga lingura cu lingura peste branza.Frisca lichida se bate cu zaharul ramas,jumatate din cantitate se adauga peste branza,iar restul se pune in rezervorul unui sprit. Se intinde crema de branza peste aluatul racit.Capsunile se taie in doua si se aseaza deasupra cremei.Se da in clocot gemul amestecand continuu,apoi se ung capsunile cu acesta.Se taie prajitura in 20 de bucati si se decoreaza cu frisca folosind spritul. ...

    60 minute 8 portii
  • Cornete umplute

    Cornete umplute

    Cornete umplute Cornetele umplute cu vanilie sau ciuocolata in functie de preferinta, sunt gustoase si foarte usor de preparat. Va recomad acesta reteta ca desert pentru masa de Craciu sau Revelion. ...

    30 minute 7 portii
  • Reteta  tocanita cu ciuperci

    Reteta tocanita cu ciuperci

    Reteta  tocanita cu ciuperci Tocanita cu ciuperci este o reteta ft simpla si foarte buna pentru cei care tin post sau regim alimentar. ...

    20 minute 6 portii 97 kcal
  • Tagliatelle cu ciuperci si legume la gratar

    Tagliatelle cu ciuperci si legume la gratar

    Tagliatelle cu ciuperci si legume la gratar Va propunem azi paste tagliattele cu ciuperci si o combinatie de legume la gratar, vinete, rosii, masline, etc... ...

    20 minute 4 portii
  • Reteta de gulas la ceaun

    Reteta de gulas la ceaun

    Reteta de gulas la ceaun Mâncare de aer curat şi dătător de foame, de foc liber arzând sub ceaun, de prieteni adunaţi laolată pentru a împărtăşi aceeaşi mâncare, gulaşul îşi depăşeşte condiţia de supă groasă sau tocană cu carne de vită şi tinde către ceva mai mult. Dar ce este gulaşul? O supă grosuţă sau o mâncare din carne de vită, ceapă şi ardei – o ţâră gras şi o parte iute – cu găluşte sau cartofi fierţi în zeama-i boiată. Căci boiaua de ardei, paprika, uşor prăjită alături de carne, ceapă şi ardei, e cea care dă gustul autetic, patina amărui-afumată, acestui fel unguresc care se bucură de egal succes în Austria, nordul Italiei, pe tot întinsul Cehiei şi Slovaciei, Sloveniei, Serbiei şi României. Gulaş, guiaş – cum se pronunţă în maghiară, nu înseamnă altceva decât văcar. Că e de vacă. Există mai multe extensii ale gulaşului, răspândit prin tot vechiul imperiu Austro-Ungar, dar câteva constante sunt musai să existe: carne, ceapă, ardei, boia de ardei, piper, roşii şi chimen, pătrunjel verde. La variabile putem trece găluştele care se înlocuiesc cu cartofi, două linguri de smântână, poate şi una de făină, vreo două frunze dafin şi vreo trei căţei de usturoi, o frunză de ţelină. Tot la variabile ar intra şi forma de agregare (supă sau tocăniţă). Eu optez pentru tocăniţă. Nu mă simt prea bine la gândul că stau două ore lângă ceaun ca să fac o supă. Iată reţeta unui gulaş garantat bun, făcut cu cartofi ca să ne fie viaţa simplă. Prietenii ştiu de ce. Cine a cărat cu infinite precauţii două ouă crude pe munte şi a încercat să facă găluşte în bucătăria improvizată de lângă un cort ştie ce spun. N-aveţi cum să-l greşiţi, mai ales dacă aveţi prieteni lângă şi foc sub ceaun. ...

    60 minute 8 portii
  • Cartofi frantuzesti

    Cartofi frantuzesti

    Cartofi frantuzesti Cartofi deliciosi cu branza si smantana ...

    50 minute 4 portii
  • Reteta Tiramisu

    Reteta Tiramisu

    Reteta Tiramisu Aceasta reteta de tiramisu este cea originala din Italia, asa cum este el preparat in restaurante. Reteta de tiramisu imi place de departe cel mai mult dintre toate celelalte pe care le-am incercat deoarece vinul de Marsala pe care il contine ii confera o aroma deosebita iar ouale nu raman crude. Atentie!Din pacate,in Romania vinul de Marsala (care este un vin licoros) se gaseste extrem de rar(la Metro din cand in cand daca aveti noroc) insa el poate fi inlocuit cu succes si fara repercusiuni sesizabile la consistenta,textura sau gust de catre Lacrima Lui Ovidiu. ...

    40 minute 5 portii
  • Conopida cu masala

    Conopida cu masala

    Conopida cu masala Prefer acest preparat mai ales pentru prânz, însă poate fi considerat şi aperitiv dacă alegeţi să-l combinaţi cu preparate din carne. ...

    30 minute 1 portii
  • Piftie de porc, racitura de porc

    Piftie de porc, racitura de porc

    Piftie de porc, racitura de porc Piftia sau raciturile sunt un preparat specific perioadei de iarna mai ales de craciun si revelion, cand se pregatesc numeroase feluri de mancare din porc. ...

    90 minute 8 portii 288 kcal
  • Nutella

    Nutella

    Nutella Nutella este o reteta simpla si gustoasa pe care o savurez in fiecare dimineata cu copii inainte sa plece la scoala. 300 gr alune padure 200 gr ciocolata amaruie (minim 55%) 200 ml smantana dulce (frisca lichida) 7-10 linguri zahar brun 1 esenta vanilie 2 prize sare ...

    30 minute 4 portii

Retete dupa ingrediente

Restaurante

Cautare restaurante

Propune restaurant

Daca stii un restaurant care nu apare in catalogul nostru, trimite-ne informatii despre el si noi il vom adauga. Multumim!Recomanda restaurant

Restaurante recomandate

Cofetarii

Cautare cofetarii

Propune cofetarie

Daca stii o cofetarie care nu apare in catalogul nostru, trimite-ne informatii despre ea si noi o vom adauga. Multumim!Recomanda cofetarie

Cofetarii recomandate