Cofetaria Claus

Adresa: Bd. Banu Manta, Nr.21A, Sector 1
Bucuresti
Telefon: 0212220218 si 0721264900
Web: http://www.cofetariaclaus.ro/

Cofetaria Claus din Bucuresti este specializata in producerea si vanzarea de produse de patiserie si cofetarie, oferindu-va adevarate creatii delicioase si aromate, pe care le puteti savura in momentele deosebite din viata dumneavoastra. Magia gustului prajiturilor de alta data, gasite doar la "Capsa" si "Nestor", a fost si este un ideal pentru noi, si dupa aproape 4 ani de activitate putem spune ca ne-am apropiat si pe alocuri chiar depasit.

Cofetaria dispune de laborator propriu de cofetarie si patiserie, cat si de punct de desfacere propriu, unde comercializam o gama diversa de produse de cofetarie si patiserie. Pentru ocazii speciale - nunti, botezuri, aniversari, majorate, absolviri, sarbatori majore: Paste, Craciun, Anul Nou - comandati la Cofetaria Claus!

Brand-ul Claus are o oferta generoasa de produse traditionale, clasice, cat si produse moderne din ingrediente naturale, cuprinzand: prajituri, cozonaci, torturi de mireasa, torturi aniversare personalizate la comanda, torturi nunta, comenzi cozonaci Paste, Craciun, Anul Nou, torturi botez, miniprajituri, bomboane, fursecuri.

Cofetaria Claus

Cofetaria Claus din Bucuresti este specializata in producerea si vanzarea de produse de patiserie si cofetarie, oferindu-va adevarate creatii delicioase si aromate pe care le puteti savura in momentele deosebite din viata dumneavoastra.

Cofetaria noastra dispune de laborator propriu de cofetarie si patiserie, cat si de punct de desfacere propriu, amplasat pe Bulevardul Banu Manta, nr.21A, langa Primaria sector 1, unde comercializam o gama diversa de produse de cofetarie si patiserie. Pentru ocazii speciale in familie si societate - nunti, botezuri, aniversari, majorate, absolviri, sarbatori: Paste, Craciun, Anul Nou, - apelati la serviciile noastre pentru realizarea de produse nepersonalizate si personalizate, pentru a face din aceste evenimente amintiri de neuitat. Cofetaria Claus a devenit in scurt timp un nume de referinta in lumea cofetariilor si patiseriilor din Bucuresti gratie cofetarilor specializaĊ£i din echipa noastra.

Astfel, brand-ul Claus are o oferta generoasa de produse traditionale, clasice, cat si produse moderne, cuprinzand: prajituri, cozonaci, torturi de mireasa, torturi aniversare personalizate la comanda, torturi nunta, comenzi cozonaci pentru Paste, Craciun, Anul Nou, torturi de botez, mini prajituri, produse de patiserie, bomboane, fursecuri. Toate produsele sunt din ingrediente naturale, proaspete si de cea mai buna calitate.

Torturile pot lua forma unor personaje de desene animate indragite de copii- Thomas and friends, Tom si Jerry, Tweety, Mickey Mouse, Barbie- sau pot sugera pasiunile sarbatoritului - masini de curse, mingi de fotbal, rachete de tenis etc. Torturile surpriza pot avea forme diverse: dreptunghi, patrat, romb, rotund, iar torturile de ocazie realizate pentru un numar mare de invitati pot fi asezate pe stative, in etaje. Torturi de mireasa - pe suport sau alte forme la comanda, cu diverse compozitii.Torturile cu fotografii comestibile sunt surprize placute facute celor dragi. Contactati-ne telefonic pentru pentru a face comenzi nepersonalizate pentru torturi, platouri cu prajituri, platouri cu foietaje pentru aniversari si sarbatori ! Pentru comenzi speciale - torturi de nunta, torturi aniversare personalizate pentru evenimente speciale, cozonaci, cantitati mari de prajituri sau foietaje - va asteptam la sediul nostru pentru stabilirea detaliilor.

Ingrediente

TORT AMANDINA
( blat cacao insiropat, crema de ciocolata ganache )

TORT FORET NOIRE
( blat cacao-insiropat / blat alb, frisca si fructe )

TORT DIPLOMAT
( blat alb, charlota vanilie/charlota ness, friaca si fructe )

TORTUL CASEI
( blat de cacao, crema de ciocolata ganache,crema de vanilie, fructe )

TORT TIRAMISU
( blat de cacao, crema tiramisu )

TORT MOUSSE DE CIOCOLATA
( blat de cacao, charlota de ciocolata (nesquik) )

TORT FINETTI
( blat de cacao insiropat, crema de ciocolata ganache, crema de vanilie )

TORT BEZEA
( foi de de bezea, crema ganache )

TORT JOFFRE
( foaie de rulada, crema ganache, glasat in ciocolata )

TORT MASCOTA - DIPLOMAT
( blat de cacao insiropat, crema de ciocolata, frisca,fructe )

Majoritatea torturilor se pot imbraca in martipan alb sau orice alta culoare la alegerea clientului.

FORMELE SI DECORUL LA ALEGERE

Cofetarie cu laborator de patiserie si cofetarie ce ofera: prajituri, torturi mireasa la comanda, comenzi cozonaci cu nuca si cacao pentru Paste, Craciun, Anul Nou, torturi de nunta, bomboane, fursecuri, torturi aniversare personalizate pentru copii.
Ingrediente naturale.
Comenzi telefonice si la cofetarie in functie de valoarea comenzii si de evenimente.

Locatia 1:
Bd. Banu Manta, Nr.21A, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021.22.20.218

Locatia 2:
Str. George Valsan Nr. 27, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 021.22.20.218

www.cofetariaclaus.ro

NOU TRANSPORT INCLUS IN BUCURESTI SI ZONELE LIMITROFE, COMANDA MINIMA 10 KG PENTRU TORTURI SPECIALE!