Concurs: Cele mai multe retete adaugate

Trimis de Retete ca la Bunica la 05-02-2013 03:36

Art 1. Organizator

    Organizatorul concursului "Cele mai multe retete adaugate" este site-ul www.retetecalabunica.ro. Putem fi contactati la adresa de email contact@retetecalabunica.ro

Art 2. Conditiile de participare

    a) La concursul "Cele mai multe retete adaugate" poate participa orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani, care locuieste in Romania si care isi face un cont inscriindu-se pe site-ul www.retetecalabunica.ro si adauga retete noi pe site-ul www.retetecalabunica.ro. Din acest moment, este inscris in concurs. La concurs participa numai retetele adaugate in perioada promotiei.

    b) Participantul este responsabil pentru furnizarea de date corecte de inregistrare (adresa de mail), in cazul in care castigatorul nu poate fi anuntat datorita unei adrese de mail invalide, premiul va fi acordat urmatorului castigator.

    c) Participantul este persoana fizica, majora, rezident in Romania.

    d) Locul I este castigat de persoana cu cele mai multe retete adaugate in perioada promotiei. Locurile II si III sunt castigate de urmatoarele doua persoane, in ordine descrescatoare a numarului de retete adaugate.

    e) Nu se accepta pe site retetele copiate din alte site-uri. www.retetecalabunica.ro isi rezerva dreptul de a sterge astfel de retete.

Art 3. Durata Promotiei

    Promotia incepe la data de 05.02.2013 00:00 se termina la data de 04.03.2013 23:59.

Art 4. Premiul Promotiei

    a) Premiul I este reprezentat de un sejur de 5 zile pentru doua persoane la Vila Alga din Sulina (data exacta a sejurului urmeaza sa fie stabilita de castigator, in functie de dorinta lui si de locurile disponibile, in intervalul 15.04.2013 - 15.06.2013). Premiul include numai cazarea.

    b) Premiul II este reprezentat de un sejur de 4 zile pentru doua persoane la Vila Alga din Sulina (data exacta a sejurului urmeaza sa fie stabilita de castigator, in functie de dorinta lui si de locurile disponibile, in intervalul 15.04.2013 - 15.06.2013). Premiul include numai cazarea.

    c) Premiul III este reprezentat de un sejur de 3 zile pentru doua persoane la Vila Alga din Sulina (data exacta a sejurului urmeaza sa fie stabilita de castigator, in functie de dorinta lui si de locurile disponibile, in intervalul 15.04.2013 - 15.06.2013). Premiul include numai cazarea.

    d) Valoarea totala a premiilor este de 1440 RON.

Art 5. Notificarea Castigatorului

    Castigatorul va fi notificat in maxim 3 zile de la finalizarea concursului, la adresa de e-mail furnizata la inscriere. In urma notificarii, castigatorul va transmite organizatorului numele complet, CNP, serie buletin, telefon si adresa in termen de 3 zile lucratoare de la instiintare. In cazul necontactarii in termen de 5 zile lucratoare, castigatorul pierde dreptul asupra premiului.

    Castigatorul este de acord cu publicarea numelui, datelor de identificare si a fotografiei sale pe facebook.com pe site-ul www.retetecalabunica.ro, fara nici o pretentie financiara.

Art 6. Clauze finale

    Participarea la promotie implica acordul si obligatia de a respecta termenii si conditiile incluse in acest document.

    Orice litigii se vor rezolva pe cale amiabila, in caz contrar, acest regulament, cu termenii si conditiile incluse este guvernat de legile Romaniei si poate fi supus numai jurisdictiei instantelor judecatoresti competente din Romania.

 

Comentarii
Adauga un comentariu
In 09-02-2013 14:53 SANDU ELENA a scris:
PARTICIP LA CONCURS!
In 07-02-2013 18:08 Mathe Karoly a scris:
Felicitari
In 07-02-2013 18:05 Mathe Karoly a scris:
Din partea mea numai bine- like&share, imi place, particip.
In 07-02-2013 11:10 Andreea Lazar a scris:
Ne putem inscrie cu retete de pe blogul personal? Eu nu am un blog culinar, dar din cand in cand, am mai postat cate o reteta.
Astept un raspuns. Multumesc!