Concurs Cea mai votata reteta

Trimis de Retete ca la Bunica la 04-01-2013 17:23

Art 1. Organizator

    Organizatorul concursului "Cea mai votata reteta" este site-ul www.retetecalabunica.ro. Putem fi contactati la adresa de email contact@retetecalabunica.ro


Art 2. Conditiile de participare

    a) La concursul "Cea mai votata reteta" poate participa orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani, care locuieste in Romania si care isi face un cont inscriindu-se pe site-ul www.retetecalabunica.ro, adauga o reteta noua pe site-ul www.retetecalabunica.ro si da "Like" paginii de Facebook oficiale a site-ului www.retetecalabunica.ro. Din acest moment, este inscris in concurs. La concurs participa numai retetele adaugate in perioada promotiei.

    b) Participantul este responsabil pentru furnizarea de date corecte de inregistrare (adresa de mail), in cazul in care castigatorul nu poate fi anuntat datorita unei adrese de mail invalide, premiul va fi acordat urmatorului castigator.

    c) Participantul este persoana fizica, majora, rezident in Romania.

    d) Adresele de mail ale prietenilor castigatorului vor fi verificate pentru a exclude posibilitatea castigarii concursului utilizand adrese de mail false.

    e) Locul I este castigat de persoana a carei reteta are, la finalul concursului, cele mai multe voturi primite (in cadrul sistemului da rating al site-ului). Locurile II si III sunt castigate de urmatoarele doua retete, in ordine descrescatoare.

    f) O persoana poate participa cu mai multe retete in concurs, insa, in cazul in care mai multe retete ale aceluiasi concurent sunt desemnate castigatoare, respectivului concurent i se va acorda cel mai mare loc castigat, urmatoarele locuri acordandu-se celorlalti concurenti, in ordinea descrescatoare a voturilor primite de retetele lor.


Art 3. Durata Promotiei

    Promotia incepe la data de 05.01.2013 se termina la data de 04.02.2013.


Art 4. Premiul Promotiei

    a) Premiul I este reprezentat de un sejur de 5 zile pentru doua persoane la Vila Alga din Sulina (data exacta a sejurului urmeaza sa fie stabilita de castigator, in functie de dorinta lui si de locurile disponibile, in intervalul 15.04.2013 - 15.06.2013). Premiul include numai cazarea.

    b) Premiul II este reprezentat de un sejur de 3 zile pentru doua persoane la Vila Alga din Sulina (data exacta a sejurului urmeaza sa fie stabilita de castigator, in functie de dorinta lui si de locurile disponibile, in intervalul 15.04.2013 - 15.06.2013). Premiul include numai cazarea.

    c) Premiul III este reprezentat de o carte de bucate.

    d) Valoarea totala a premiilor este de 1000 RON.


Art 5. Notificarea Castigatorului

    Castigatorul va fi notificat in maxim 3 zile de la finalizarea concursului, la adresa de e-mail furnizata la inscriere. In urma notificarii, castigatorul va transmite organizatorului numele complet, CNP, serie buletin, telefon si adresa in termen de 3 zile lucratoare de la instiintare. In cazul necontactarii in termen de 5 zile lucratoare, castigatorul pierde dreptul asupra premiului.

    Castigatorul este de acord cu publicarea numelui, datelor de identificare si a fotografiei sale pe facebook.com pe site-ul www.retetecalabunica.ro, fara nici o pretentie financiara.


Art 6. Clauze finale

    Participarea la promotie implica acordul si obligatia de a respecta termenii si conditiile incluse in acest document.

    Orice litigii se vor rezolva pe cale amiabila, in caz contrar, acest regulament, cu termenii si conditiile incluse este guvernat de legile Romaniei si poate fi supus numai jurisdictiei instantelor judecatoresti competente din Romania.

Comentarii
Adauga un comentariu
In 06-02-2013 12:42 ionascu a scris:
ionascu georgel doresc sa va spun ca toate retete cari contin calori sunt extraordinare spun asta ca retete de la bunica e una cu 100 la 100 demostrabilsi cu calitati de ancredere. din galati ionascu georgel publicat 6 februarie 2013 asdori sa primesc si eu un mesaj pentru acest concurs va multumim
In 04-02-2013 14:26 SANDU ELENA a scris:
Particip!