Revelion 2013 Bucuria Vietii

Trimis de Bucatarul la 19-12-2012 12:44
Vreti sa intampinam noul an, 2013 intr-o atmosfera exotica ? O sa dam o petrecere care va va incalzi literalmente, in ciuda frigului de afara. Vrem sa contrazicem celebrul citat ” iarna nu-i ca vara ” in seara dintre ani si o sa si reusim pentru ca avem cam tot ce ne trebuie : bauturi exotice, un meniu raw vegan cu influente exotice, dar si cu elemente locale. Pe langa acestea, noi vrem sa vedem si cat de bine cantati dupa ora 2 noaptea, asa ca vom face si un mic karaoke (promitem ca nu vom inregistra nimic ) . Iar pentru ca meniu-ul sa fie complet ne vom delecta privirile si cu un dans hawaiian.

Dansul Hula

Se spune cã Hula (dansul hawaiian) este „calea curcubeului”, deoarece toate culorile luminii sunt cuprinse de acest dans. Experienţa de a dansa Hula este precum un ritual de trecere. Pentru o dansatoare dedicatã, dansul devine o „cale a spiritului”. Ea iese din matricea întunecatã, îndreptându-se în mişcãri de dans spre lumina cunoaşterii. Mişcãrile specifice dansului mãresc deci orizontul conştiinţei. Ele oglindesc mişcãrile creaţiei şi ale Mamei Pãmânt. Dansatoarele îşi mişcã senzual şoldurile în timp ce braţele lor descriu simbolic, pline de graţie, ceea ce spun versurile cântecelor – „mele”. Ele exprimã cu respect şi emoţie diferite aspecte ale naturii – apa, vântul, pãmântul, dar şi evenimente istorice, emoţii sau sentimente. Dansul este un superb limbaj expresiv.

Deşi existã mai multe mituri legate de originea sa, în esenţã bãştinaşii insulelor sunt de-acord cã cea care a dansat pentru prima datã hula a fost o Zeiţã. De aici şi caracterul sacru, de ritual, care i se atribuie.

Simbolistica dansului Hula este una perfecta pentru trecerea dintre ani, asa ca va invitam sa gustam bucuria vietii si sa simtim pacea si conectarea cu natura inspirata de acest moment de dans.

MENIU

Aperitiv format din ciuperci cu guacamole si salsa, salata de patrunjel cu vlastari si scortisoara, ardei umplut, salata morcov, sushi, bruschete, chipsuri de legume (*)
Supa de cocos
Rulouri in foi de vita cu sos de usturoi si menta alaturi de o salata de varza (mai speciala, cu gust dulce-acrisor)
Lasagna (*)
Desert : Fructe proaspete cu frisca din pulpa de nuca de cocos si sos caramel, servite la pahar, alaturi de o feliuta de tort de ciocolata cu vanilie
Meniul va satisface si gusturile celor care doresc un meniu mai usor (cu mai putine nuci) cat si celor care doresc sa manance mai consistent.

* contin sosuri cu nuci servite in boluri separate

Open bar : un Starter viu, pentru a ne incarca rapid cu energie – daca vrem sa rezistam toata noaptea, Limonada (mai multe tipuri) va fi disponibila pe masa toata seara, cocktailuri alcoolice si non alcoolice, digestive, vinuri.

Intrarea este 300 lei si include meniu complet de hrana raw vegan, bauturi si fructe. Ne amuzam cu karaoke si ne miscam in ritmul Mamei Pamant si a dansului Zeitei Hula. Ne oferim ghirlande sau ”lei” in semn de respect, onoare sau iubire si ne rasfatam cu cocktailuri, salate, ananas, nuci de cocos.

Daca te hotaresti sa treci in noul an alaturi de noi atunci suna pentru rezervare la Restaurant Copacul Vietii: 0747 11 22 12. Grabeste-te si rezerva-ti un loc pana pe data de 21 Decembrie 2012.

Petrecerea incepe la 20.13 si se termina cand vrem noi sau stelele. Avem 50 de locuri.* acesta oferta este valabila pana pe data de 21 Decembrie 2012. *
Sursa: http://retetecugust.com